avtomobilsko ok

Avtomobilsko zavarovanje

Odločite se za zavarovanje avtomobila, kjer vam poleg osnovnega obveznega zavarovanja (AO) polico prilagodimo  po vaših željah z zavarovanjem voznika AO-plus, splošnim kaskom in dodatnimi kombinacijami delnega kaska.

Družinski popust prinaša prihranek za vso družino, saj ob sklenitvi vsi zavarovanci prejmete najvišji bonus, ki ga je dosegel eden izmed družinskih članov.

Skupaj sestavimo zavarovanje, ki zagotavlja kritja, s katerimi boste najbolje zavarovali sebe, sopotnike in vaš avtomobil.

paket_dom ok

Paket DOM

Izberite si paket za zavarovanje hiše ali stanovanja in si zagotovite kritje stroškov obnove in popravila, če je bil vaš dom poškodovan ob nepričakovanih dogodkih, spremembi podnebnih in vremenskih razmer, ki jih spremljajo ekstremni dogodki.

Paket dom rent ok

Paket DOM RENT

Paket DOM RENT je namenjen lastnikom hiš in stanovanj, ki se oddajajo v najem.

poslovno ok

Poslovno zavarovanje

Uspešnost podjetja niso samo poslovne odločitve in dobre ideje, uspešnost podjetja je odvisna tudi od pravilnih in pravočasnih ukrepov za preprečitev nepredvidljivih dogodkov. Izberite zavarovalno kritje, ki zagotavlja varnost in večje možnosti za uspeh vašega podjetja.

turisticno ok

Turistično zavarovanje

Da vam bodo počitnice (ali potovanje) ostale v lepem spominu, si izberite zavarovanje, ki krije nepredvideno bolezen ali nezgodo.

nezgodno ok

Nezgodno zavarovanje

Vsak, ki odgovorno skrbi zase in za svoje bližnje ve, da je prava pomoč ob nezgodnih dogodkih odločilna. Z izbiro ustreznega paketa nezgodnega zavarovanja iz naše ponudbe lahko pravočasno poskrbite zase in za svojo družino - vsaj tako dobro, kot ste poskrbeli za dobro zavarovanje doma in avtomobila.

paket energija ok

Paket ENERGIJA

Paket Energija je zavarovanje, ki krije škode na solarnih in fotonapetostnih sistemih.

Špolarič 2 heart beat

Dopolnilno in dodatno zdravstveno zavarovanje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je prostovoljno zdravstveno zavarovanje, ki krije razliko ali del razlike med celotnimi stroški zdravstvenih storitev in stroški teh storitev, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje.

Specialisti z asistenco in zdravila je dodatno oziroma nadstandardno zdravstveno zavarovanje za večji obseg pravic ali za višji standard storitev.

šolsko nezgodno zavarovanje

Šolsko nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje je namenjeno otrokom in mladini do dopolnjenega 26. leta, za zagotavljanje dodatne finančne varnosti v primeru nezgode. Zavarovanje krije nezgode v Sloveniji in tujini, ne glede na to, kje je do njih prišlo: v vrtcu ali šoli, na fakulteti, izletu,.

zivljensko zavarovanje

Življenjsko zavarovanje

Ko načrtujemo svoja zavarovanja, moramo v naprej predvideti scenarije, ki nas lahko doletijo in kaj bomo v takih primerih resnično potrebovali.

Moj življenjki kasko, moj življeni bonus, varna leta , zlata leta: